ATENTIE: Numărul maxim de cursanți într-o grupă este de 10 persoane. Rezerva locul tau acum...
ÎNVAȚĂ SĂ CROIEȘTI ARTICOLE VESTIMENTARE
În Doar 30 Zile
CHIAR DACĂ NU AI MAI CUSUT NIMIC NICIODATĂ
Dacă îți dorești să intri în lumea creativă a lucrului manual și să înveți cum se proiectează și se croiesc articole vestimentare, înseamnă că am scris această pagină pentru tine.

Centru de Formare Studia a pregătit pentru tine două cursuri care te vor ajuta să îți formezi aptitudini în domeniul croitoriei și să îți consolidezi locul pe piață… fie că ai în vedere o viitoare angajare sau deschiderea propriei afaceri.
"În cazul in care va doriți un curs de croitorie, recomand cu încredere acest curs! Am fost foarte mulțumită de el!"
- Roxana Maria Busuoic
Curs Croitorie
CURSUL DE PROIECTARE VEStimentară și confecționarea articolelor de îmbrăcăminte
Învață să confecționezi piese de îmbrăcăminte inedite și să îți pui touch-ul personal pe orice bucată de material.
 • Învață să utilizezi limbajul tehnic grafic pentru a reprezenta produsele - totul pornește de aici, o proiectare corectă a produsului te va ajuta să-ți pui mai ușor în practică viziunea.

  Uită de lucruri precum experiență anterioară sau talent - noi îți predăm totul de la zero. Tu trebuie doar să vii pregătit să înveți. 
 • Identifică și selectează corect materiile prime - alegerea materialului nepotrivit îți poate sabota toată munca. 

  Află ce anume merge cu ce și care sunt greșelile pe care nu ar trebui să le faci niciodată.
 • Utilizează elementele de design și realizează produse specifice domeniului - diferența stă în detalii. Haide cu idei, iar noi te ajutăm să le pui în practică.

  Acesta este pasul în care îți vei dezvolta creativitatea și vei învăța să îți formezi propriul stil de a lucra și a realiza produsele.
 • Confecționează produsul propriu-zis - de la cap la coadă, sau mai bine zis de la gulerul sacoului, până la volanele rochiilor și croiul pantalonilor.

  Pune în practică tot ce ai învățat și realizează produse inedite, care ulterior îți vor rămâne ție. Vei fi îndrumat pas cu pas de către specialiștii noștri, așa încât să poți realiza exact ceea ce ți-ai propus în faza inițială.
 • Planifică-ți activitatea proprie - odată ce ai învățat bazele, ești gata să profesezi. Dar înainte de asta, un plan bine definit și crearea propriei identități este necesară.

  Te ajutăm să îți alegi un stil și o direcție de lucru pentru a putea să faci uz de cele mai mari calități ale tale.
Activitățile Cursului Sunt 100% Practice
Punem accent pe partea practică deoarece vrem să îți arătăm cât mai multe tehnici pentru ca tu să fii pregătit să confecționezi orice articol vestimentar.
Absolut toată teoria este aplicată de profesioniștii noștri la cursuri, fiind demonstrată în fața cursanților, care ulterior vor fi atent îndrumați să o execute.
Cursul se va desfășura în ateliere dotate cu mașini semindustriale și de uz casnic moderne, ușor de manevrat, pentru ca tu să poți lucra cât mai eficient pe aparatura noastră.
Punem Accent Pe Calitate
Tocmai de aceea numărul maxim de cursanți într-o grupă este de 10 persoane.
Vrem să fim atenți la toate persoanele participante și să le ajutăm în detaliu, motiv pentru care nu acceptăm un număr mai mare de 10.
DOAR CUVINTE DE LAUDĂ DIN PARTEA CURSANȚILOR
Acum, haide să vedem ce anume vom confecționa: 
fustă
- bluză
- pantalon
- rochie
- sarafan
- vestă/body
- cămașă/sacou 

Se execută croirea materialelor, coaserea și confecționarea produselor, care rămân cursanților. 

Într-un cuvânt… TOATE articolele de bază, astfel încât să fii pregătit pentru oricare ar fi cerințele viitorilor tăi clienți.
Da, Chiar Primești Toate Aceste Lucruri Într-Un Singur Curs
… și include toate materialele necesare pentru curs, certificat de absolvire, cursul fiind acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și Cercetării.

Învață o meserie bine plătită și află cum poți să-ți transpui toate ideile în realitate!

Înscrie-te chiar acum!
Cursul De Confecționare Costume De Baie Și Lenjerie Intimă
Dintre toate, acest curs este probabil cel mai înclinat spre viziune… iar geometria corpului, proporțiile, măsurile și tehnica folosite sunt esențiale.

Tocmai de aceea, etapele pe care le veți parcurge în cadrul cursului sunt:
 • Dobândirea de informații generale despre structura corpului uman - deoarece aceste piese vestimentare dezvăluie o parte mare din piele, trebuie să știm să le confecționăm așa încât să avantajăm orice tip de corp.

  Acest lucru nu este posibil dacă nu luăm la cunoștință cele mai importante aspecte ale corpului uman ca întreg, respectiv al fiecărei părți de corp în parte.
 • Dobândirea de cunoștințe ce țin de postură, proporții și construcție - toate acestea sunt strans legate de structura corpului uman. 

  În această etapă intrăm în cele mai mici detalii pentru ca tu să poți înțelege nevoile viitoarelor cliente. Aceste cunoștințe influențează tipul de costum de baie/lenjerie intimă potrivit pentru ele.
 • Luarea măsurilor necesare pentru lenjerie și costume de baie - ceea ce poate părea la început floare la ureche, este în esență un aspect extrem de important. 

  Toate aspectele mai sus menționate sunt în strânsă legătură și toate trebuie calculate cu un ochi bine format, atent la detalii și care știe să calculeze cu precizie fiecare milimetru.

  Dobândește toate aceste cunoștințe, împreună cu multe altele pentru a afla filosofia care stă în spatele lenjeriei potrivite fiecărui tip de corp.
 • Tipuri de țesături și accesorii folosite, utilaje specifice pentru materiale elastice și tipuri de cusături folosite - informații explicate teoretic și demonstrate practic.

  Da… absolut toată informația din curs este pusă în practică.

  Vrem să aveți o bază teoretică clar definită, însă cea mai importantă parte pentru noi este ca voi să știți să aplicați teoria și până la sfârșitul cursului să reușiți să confecționați orice tip de lenjerie intimă sau costum de baie. Cursul durează 80 ore și este potrivit pentru oricine dorește să muncească pentru visul lui.


  Tocmai de aceea…
Vom Confecționa Cele Mai Cunoscute Modele De Lenjerie Intimă Și Costume De Baie
Pentru lenjerie intimă: chilot clasic, cu talie joasă și tanga, sutien triunghi cu pensă, cu sârmă, din dantelă, cu sârmă și cupă, body clasic - am pus la un loc cele mai purtate modele pe care le vom confecționa împreună cu multă creativitate și meticulozitate. 
Pentru costume de baie: întreg, olimpic, din două piese - sutien triunghi și slip clasic, sutien cu sârmă și slip, respectiv sutien cu cupă și slip. 

De asemenea se vor executa și produse cu cusături manuale pentru a adăuga o notă mai complexă și originală produselor.
"Am urmat cursul de initiere in domeniul croitoriei si sunt foarte multumit de el. Am avut multe de invatat. Il recomand!"
- Viorel Constantin Piersic
Curs Croitorie
Noi Facem Lucrurile Diferit
Nu suntem adepții cursurilor care durează luni de zile, în care cursanții învață lucruri puține într-un timp foarte lung și care nu face altceva decât să piardă timpul… tău, și al personalului din curs.

Suntem o echipă de profesioniști și ne place să punem în practictă toată experiența învățată în zeci de ani de activitate în domeniu.

Nu pierdem timp și nu tragem de timp… În schimb aplicăm toată informația de care ai nevoie într-un timp eficient pentru tine, ca apoi să fii gata să exersezi pe cont propriu tot ce ai învățat la curs și să intrii cu un avânt mare pe piață.

Acestea fiind spuse, dacă vrei să îți începi o carieră în domeniul artei creative, te așteptăm la noi la cursuri!

STUDIAFORM
Cluj Napoca
© 2022 Studiaform

Copyright 2022 - VGS GROUP LLC, 1309 Coffeen Avenue, Ste 1200, Sheridan, WY, United States | All Rights Reserved   | Politica de Utilizare Cookie-uri | Termeni si Conditii | GDPR | ANPC